2013. augusztus 10., szombat

Különlegességek

Már régóta akartam mutatni egy képet Mogyiról, akinek határozottan hullámos lett a szőre. Nagyon meglepődtem, először kicsit meg is ijedtem, aztán egyre több helyen szembesültem vele, hogy ilyen van. Tegnap este értünk haza Ausztriából, a lányok indulás előtt szedtek rengeteg alpesi füvet, pitypangot és egyéb finomságot a höriknek, éppen ezt nyammogja Mogyoró a képen, amin szerintem elég jól látszik a szőrének a változása. Nekem tetszik!! ;)


3 megjegyzés:

  1. Szia! Lehetne pár kérdésem így ismeretlenül? Mit tesztek alá (ami a képen is látszik) alomnak illetve használnak wc-t érdemes venni nekik? Milyen időközönként lesz szaguk, tehát milyen gyakorisággal kell takarítani? Köszönöm előre ha válaszolsz! Vica

    VálaszTörlés
  2. Kedves Vica!
    A lakhelyek készítésekor írtam ezügyben sok mindenről, de röviden próbálok válaszolni: A képen csutakalom van, de ezt csak a felső szinteken használjuk, alul rendesen forgács van. wc Mogyinál egyáltalán nem jött be, Dió egy ideig használta, ma már nem. A szag és takarítás változó. függ a ketrec méretétől, attó, hogy mit esznek, meleg persze többet isznak stb. stb. de általában 1-2 hetente takarítjuk.
    üdv: Dóri

    VálaszTörlés
  3. Kedves Dóri! Köszönöm a válaszod, időközben megérkezett a hörcsögünk, nagyon kedves kis állat. Anikótól hoztuk mi is nyaralásból hazafelé jövet - mi Egerben lakunk de valahogy ragaszkodtam hozzá hogy tőle legyen.
    Az lenne a kérdésem, hogy - lemaradtam a blogod zárásának fejleményeiről - befejezted vagy csak néhányan olvashatják tovább? Ha folytatod kaphatnék meghívót? Szerettem olvasni.
    Minden jót kívánok nektek, Vica

    VálaszTörlés