2012. április 18., szerda

Korai kifutó

Az esti hörcsög kivétel mindig akkor kezdődik, amikor a pici fiunk az ágyában van már. Ő bentről figyeli a sétáltatást, szeretgetést. Viszont egyre hangosabban jelzi, hogy ő sem szeretne kimaradni a buliból. Tegnap nem tudtam ellenállni neki. Rácsoságyon keresztül, de összetalálkozott Mogyoróval. Rettentő boldog volt. Mogyi sem vette zokon a 8 hónapos közeledését. :-)


A rendes szeretgetős idő is extrára sikerült. Készítettünk egy kis kifutót Mogyorónak mesekönyvekből. Gyerekkoromban így kezdtem a szabad futtatást az aranyhöriknél, amiből aztán az egész szobás kalandok lettek.
A lányoknak is nagyon tetszett ez a fajta sétáltats és biztonságosnak is tűnik így elsőre. Elpotyogtatott finomságok, wc papír guriga, egy kis szabadság várta hát Mogyót. :)

Mogyoró félelmetes tempóban szaladgált. A magokra rá se nézett, de átfutott a gurigán, felmászott és bemászott a babasapapkára/ba és olvasgatott is. :D 


Valahogy mégis az volt az érzésünk, hogy túl nagy még neki a szabadság és jobban szeret a kezünkben lenni. Mihelyt valaki a közelébe került, hozzá szaladt. Rajtam konkrétan felmászott. A nyakamig. :)
A lányok bementek hát a birodalmába, hogy ne legyen annyira egyedül. Remekül szórakoztunk!

A kislányok egyre szebben, határozottabban, gyakorlottabban nyúlnak Mogyoró felé. Szeretik nagyon. Esténként azon veszekednek, hogy ki dobhatja ki a régi zöldséget és ki hozhat újat. :)

Miután betettük Mogyorót, mély álomba merült. Jó nagyot aludt a kaland után.

Biztosan lesz még ilyen móka! Jó volt! Talán várunk még vele egy kicsit, mikor majd eszegetni is mer a ketrecen kívül és jobban ellesz a "kifutóban". :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése