2012. június 9., szombat

Dinnye

Idén először ettünk. Persze Mogyinak is jutott, hisz a tengerimalacoknak ez volt a leg leg leg... Jelentem Mogyorónak is az lett! :) Vonszolta magával egyik háztól a másikig ahányszor költözött. :))

Először csak nyalogatta (igen, az ott pici hörcsög nyelvecske. :)) )

Aztán falta ezerrel. :))
Végülis ma három hónapos! Torta helyett szerintem simán beérte ezzel. :D

3 megjegyzés:

  1. Szia! Érdeklődnék, hogy milyen fajta ragasztót használtál a fatipli ragasztásánál?
    Szeretnék egy ikeás nagy szekrényből egy terráriumot és nem tudom, hogy sima vízalapú faragasztót használhatnák-e és nem e lehet tőle bármi baja.
    Válaszod előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kétféle lehetőségről olvastam, ahogy utánanéztem. Az egyik az általad említett egyszerű faragasztó, amivel akkor van gond, ha rögzíteni kell valamit pl. műanyaghoz vagy az akvárium üvegéhez is, de az ikeás szekrényben ezzel nem lenne gond, bár nem tudom, hogy a kezelt felülethez mennyire stabilan ragad.
      Én a másik változatot választottam - mert ez volt kéznél - a ragasztópisztolyt. Nagyon kevés elég a tiplik közé, nem is látszik ki és még sosem rágta Mogyi, de azt írták ártalmatlan anyagból van ha esetleg meg is tenné.
      Jó munkát!
      Üdv:
      Dóri

      Törlés
    2. Köszönöm válaszod, lehet maradok akkor én is a jól bevált ragasztó pisztolynál eszembe se jutott és még olcsóbb is :) a megmunkált gyári MDF lapot bevonom először is furnérlemezzel, ami kihúzható lesz esetleges rágás vagy sérülések elkerülése véget a szinteket a fő lemezek között rögzítem. :)

      Törlés